Team

Judith Hendriks

Judith Hendriks

Oprichter vaplaats.nl

 

Ik ben officieel Judith Hendriks-Jansen, al geruime tijd gelukkig getrouwd met mijn man Nick en wij zijn ouders van drie prachtige kinderen: Dani (2010), Jolie (2013) en Raffi (2015). Wij zijn woonachtig in Twello, een dorp tussen Deventer en Apeldoorn. Ik kom uit een ondernemersgezin en ik had altijd geroepen dat ik geen eigen bedrijf wilde. Maar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in maart 2018 ben ik als zelfstandige begonnen. Ik ben actief, ambitieus, gedreven en resultaatgericht. Ik heb mijn leven niet uitgestippeld, maar ik pak graag de kansen die langskomen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin in de weer (je vindt mij dan vooral langs de voetballijn ????), hou van lekker eten en vakanties breng ik graag door in Griekenland. Door de vriendelijkheid, gastvrijheid, warmte en liefde van de Griekse mensen raak ik elk jaar weer geïnspireerd.

Met VAplaats wil ik jouw leven vergemakkelijken. Het doel is dat opdrachtgevers en VA’s snel en gemakkelijk met elkaar in contact komen en zo ieders leven ontzorgt wordt.

Meer informatie over Judith:

Mascha Weers

Mascha Weers

Redactie

 

Sinds 1 juni 2020 heb ik mijn bedrijf Another View Support opgezet en ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Tot half mei dit jaar werkte ik als assistent officemanager bij een bedrijf in Den Haag. Sinds half maart moest ik ook vanuit huis werken vanwege de corona-maatregelen. Door het verplichte thuiswerken kwam ik erachter dat ik heel goed mijn werk vanuit huis kan doen voor bijvoorbeeld het midden- en klein bedrijf. Op die manier kan ik werk doen dat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Dat was de start van mijn eigen bedrijf.

Ik heb Nederlands en Journalistiek gestudeerd en ik werk al meer dan 25 jaar als secretaresse/management assistent. Mijn specialisatie ligt in het redigeren van teksten, plaatsen op websites en het maken en versturen van nieuwsbrieven. Het organiseren en ondersteunen van events ligt ook in mijn straatje, maar is op dit moment wat lastig gezien de COVID-19 maatregelen.

Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van het team van VAplaats. Ik denk dat dit initiatief heel veel mensen verder gaat helpen, mijzelf incluis.

Meer informatie over Mascha:

Ammerson Deen

Ammerson Deen

Online marketing en Facebook advertenties

 

Ik ben Ammerson 25 jaartjes jong en ik ben sinds 2018 zelfstandig ondernemer. In 2018 ben ik vooral gaan ervaren wat het was om een ondernemer te zijn door verschillende bedrijfsmodellen te testen en nu heb ik gevonden wat ik leuk vind om te doen, bedrijven helpen met het krijgen van meer omzet en meer klanten door middel van Facebook advertenties.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het leren van nieuwe dingen zoals talen, copywriting en sinds kort ook SEO van Google. Ik sta eigenlijk wel voor alles open wat ik interessant vind.

Ik ben Judith tegengekomen op LinkedIn en mijn eerste indruk was dat ze vooral vriendelijk overkwam dus heb ik haar een connectieverzoek gestuurd. Ongeveer een week later vroeg Judith mij of we konden Zoomen of bellen en uiteraard leek mij dat een goed idee. Na een goed gesprek te hebben gehad ben ik uiteindelijk in het team van VAplaats terechtgekomen en hoop ik VAplaats via Facebook advertenties bekender te maken onder virtual assistants en ondernemers.

Meer informatie over Ammerson:

Marc Buurke

Marc Buurke

Ontwikkelaar/programmeur

 

Ik ben Marc Buurke (41), sinds 2005 actief in mijn eigen bedrijf voor softwareontwikkeling in verschillende samenstellingen en hoedanigheden (ZZP, V.O.F, B.V.). Op dit moment weer een eenmanszaak met een vaste groep van 3 andere ZZPers die ik inhuur en bij mij op kantoor werken. Wij zijn voornamelijk bezig met het ontwikkelen van backend applicaties en API's. Daarnaast maken wij ook nog regelmatig een Magento2 webshop of website.

Privé ben ik op dit moment samen met mijn vriendin Marije druk bezig met onze beide zoons van 14 weken en 2,5 jaar oud. In de tijd die nog over is, ga ik graag sporten en gamen met vrienden.
We wonen in Groningen, en gaan binnenkort verhuizen naar Veendam (2021, als het nieuwe huis klaar is).

Meer informatie over Marc:

Nicoline Edelman

Nicoline Edelman

Onderhoud website

 

Ik ben Nicoline Edelman (50), woon in Odijk en ik ben sinds april 2018 Virtueel Assistent. Ik ondersteun ondernemers (vanuit huis) met hun nieuwsbrieven en online marketing, office support en ik maak en onderhoud WordPress websites. Heel divers takenpakket, waarbij ik me als een vis in het water voel.

Sinds augustus vorig jaar ben ik volledig zzp’er. Judith heb ik leren kennen via LinkedIn en zo zijn we met elkaar in contact gekomen. Ik vind het enorm leuk om Judith te helpen bij haar website en ik hoop er met z’n allen een succes van te maken ????

Meer informatie over Nicoline:

Contact

Duistervoordseweg 124
7391 CJ Twello

KvK-nummer 66649447
Btw-nummer NL001381721B81

Waarom VAplaats?

VAplaats.nl is een platform die Opdrachtgevers en Virtual Assistants (VA) met elkaar verbindt. Vaplaats.nl is de zoekmachine voor een geschikte VA voor jou specifieke opdracht. De kernkwaliteiten van de VA is direct duidelijk. 

Registreer je als: