Reviews

Veronika Rutten

"Ik was op zoek naar een VA die gespecialiseerd is in Facebook Ads. Op VAplaats heeft Judith mijn zoekopdracht uitgezet. Het platform was namelijk nog niet eens online, maar binnen no time was er contact gelegd. VAplaats is een fantastische manier om vraag en aanbod te verbinden. Ik ben er enorm door geholpen!"

Claudio Fray

"Dankjewel voor het doorzetten van twee VA's Judith, ik ben blij dat jouw platform er is! Beide VA's heb ik gesproken en met één is ook een samenwerking voor voorlopig drie maanden afgesproken. De andere kandidaat was voor mijn project niet geschikt, omdat zij echt beginnend was. Nu ik wat meer ervaring met VA's heb (ik heb er nu 3 achter de schermen) merk ik dat vele VA's zich als experts profileren maar nog beginnend zijn. Veel VA's zijn heel nieuw en met één of twee keer een cursus of een paar klanten noemen ze zichzelf al professional. Een beginner zijn is niet erg, we moeten het allemaal leren. Maar het is sterk als je als VA jouw beperkte ervaring durft te tonen en zo meer expertise kunt opbouwen. Dat is het mooie aan het beroep VA: je kunt met je opdrachtgevers meegroeien!"

Contact

Duistervoordseweg 124
7391 CJ Twello

KvK-nummer 66649447
Btw-nummer NL001381721B81

Waarom VAplaats?

VAplaats.nl is een platform die Opdrachtgevers en Virtual Assistants (VA) met elkaar verbindt. Vaplaats.nl is de zoekmachine voor een geschikte VA voor jou specifieke opdracht. De kernkwaliteiten van de VA is direct duidelijk. 

Registreer je als: