Reviews

Miranda Molenaar

"Toen ik werd gevraagd om me aan te sluiten bij VA plaats twijfelde ik een beetje. Wat zou een extra netwerkgroep toevoegen? Na een gesprek met een enthousiaste Judith besloot ik het een kans te geven, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Een fijne groep mensen om mee te sparren en er worden regelmatig potentiële klanten mijn kant opgestuurd. Ik verwacht binnenkort een klantenstop in te moeten zetten, mede dankzij VAplaats. "

Monique van Roekel

"Judith van VAplaats kreeg ik aangeraden, omdat ik een nieuwe VA zocht. Ze stelde voor om even te bellen. En nadat ik uitgelegd had wat ik zocht, kreeg ik een aantal suggesties van geschikte VA's doorgestuurd. Heel prettig dat je zelf niet een hele lijst met reacties hoeft te beoordelen, maar al een selectie aangedragen krijgt. En belangrijker, ik heb mijn VA gevonden. Judith, bedankt voor de snelle service!"

Begoña Maseda Lamelas

"Voordat ik met VAplaats werkte was ik dagelijks opdrachten aan het zoeken wat veel tijd kost. Nu ik met VAplaats werk, heb ik, sinds ik de Technische VA opleiding heb gedaan, in korte tijd 3 klanten erbij.
Ik beveel VAplaats aan omdat vooral als je druk bent, het ideaal is als je een overzicht van beschikbare opdrachten in jouw e-mail ontvangt waar je op kunt reageren. Met 1 opdracht had ik de abonnementskosten al terugverdiend."

An Heene

"Ik ben zooo blij. Er is een oplossing voor mijn probleem. Judith heeft geluisterd wat ik nodig had. En een paar dagen later, had ik een voorstel in mijn mailbox van virtual assistants die mij kunnen helpen. Ik heb ondertussen Begona gesproken. Het was een fijne kennismaking met haar. Ze dacht direct goed met mij mee. Wij zijn meteen begonnen met afspreken. Ze kan alles vlot inplannen en uitvoeren. Dus we gaan aan de slag. Voelt heel goed en ook een hele fijne interventie van jou Judith. Ik heb dus nu een virtual assistant die me zal helpen, heerlijk!"

Annemarie Jonker

"Al een tijdje twijfelde ik of ik een abonnement zou nemen bij VA Plaats. Ik was wel al geabonneerd op de nieuwsbrief en regelmatig zag ik de leukste opdrachten voorbij komen. Uiteindelijk heb ik toch besloten een jaarabonnement te nemen en al heel snel kreeg ik een leuk opdracht toegestuurd. Het contact met de opdrachtgever was snel gelegd en binnen een week kon ik al beginnen!

Het contact met VA Plaats verloopt prettig en snel. Er wordt echt gezocht naar welke VA het beste bij een opdracht past en dat is wel fijn. Er wordt slechts een klein aantal VA's voorgesteld aan de opdrachtgever.

De keuze is voor de opdrachtgever overzichtelijk en als VA verdwijn je niet tussen de tientallen reacties. Ik zou VA Plaats zeker aanraden!"

Anouk Kneefel

"Het membership op VAplaats bracht me al vrij snel tot een eerste opdracht. Hierdoor is de investering ook alweer meteen terugverdiend. Maar nog veel belangrijker ik heb er een leuke klant aan overgehouden. 

Ik beveel VAplaats zeker aan omdat het een erg fijn platform is. Judtih is heel goed benaderbaar en denkt ook echt met je mee. Zo belde ze me laatst op of ik over een expertise beschikte omdat een klant iets specifieks vraagt. Kortom ze maakt graag de juiste match. En dit is iets wat ik bij andere ' gratis' platformen niet meemaak. Daarnaast deelt Judith veel waarde. Door haar eigen ervaring weet ze vaak precies de punten te benoemen waar we tegenaanlopen. Ik vind het dan ook zeker de investering meer dan waard."

Daan Koole

"Hoi Judith, ja we gaan samenwerken. We zijn in de afrondende fase voor de start. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Een heel ander persoon met andere vaardigheden. Geeft ook weer een andere dimensie aan de weg naar het doel. Dat had je toch maar wel even snel geregeld zeg. Kwam heel mooi uit zo. Nog bedankt daarvoor."

Sylvana Schouten

"Zo leuk om te zien wat er gelijk is ontstaan na onze eerste gesprek. Ik heb inmiddels met de klant gesproken en hij wil graag gaan samenwerken. 💪 Hij vindt mij een goede match met een sterke/solide achtergrond om zijn bedrijf te helpen een stevige basis mee te geven. Ik heb al veel ideeën om hem strategisch en commercieel te helpen en daarnaast ook uitvoerend te ondersteunen. Ik ben erg benieuwd hoe de samenwerking gaat zijn en heb er enorm zin in. Heel erg bedankt voor de introductie en ik kijk uit naar de eerste coach call as woensdag."

Veronika Rutten

"Ik was op zoek naar een VA die gespecialiseerd is in Facebook Ads. Op VAplaats heeft Judith mijn zoekopdracht uitgezet. Het platform was namelijk nog niet eens online, maar binnen no time was er contact gelegd. VAplaats is een fantastische manier om vraag en aanbod te verbinden. Ik ben er enorm door geholpen!"

Claudio Fray

"Dankjewel voor het doorzetten van twee VA's Judith, ik ben blij dat jouw platform er is! Beide VA's heb ik gesproken en met één is ook een samenwerking voor voorlopig drie maanden afgesproken. De andere kandidaat was voor mijn project niet geschikt, omdat zij echt beginnend was. Nu ik wat meer ervaring met VA's heb (ik heb er nu 3 achter de schermen) merk ik dat vele VA's zich als experts profileren maar nog beginnend zijn. Veel VA's zijn heel nieuw en met één of twee keer een cursus of een paar klanten noemen ze zichzelf al professional. Een beginner zijn is niet erg, we moeten het allemaal leren. Maar het is sterk als je als VA jouw beperkte ervaring durft te tonen en zo meer expertise kunt opbouwen. Dat is het mooie aan het beroep VA: je kunt met je opdrachtgevers meegroeien!"

Contact

Duistervoordseweg 124
7391 CJ Twello

KvK-nummer 66649447
Btw-nummer NL001381721B81

Waarom VAplaats?

VAplaats.nl is een platform die Opdrachtgevers en Virtual Assistants (VA) met elkaar verbindt. Vaplaats.nl is de zoekmachine voor een geschikte VA voor jou specifieke opdracht. De kernkwaliteiten van de VA is direct duidelijk. 

Registreer je als: